top of page

Acerca de

IMG_5417.HEIC

EcoService Europe is een marktgerichte organisatie die gespecialiseerd is in transport

Als EcoService Europe ontzorgen we in transport van vaste en vloeibare producten, (gevaarlijke) afvalstoffen en ADR-Producten. Dag en nacht, zeven dagen per week, is ons bedrijf uit Oostburg in touw om kwaliteit te leveren! 

Ontstaan van EcoService Europe

EcoService Europe vindt zijn oorsprong in het akker- en veehouderij bedrijf van Adrie Kunst waar hij in 1963 mee is gestart. Nadat Rinus Kunst zijn intrede in het bedrijf heeft gedaan is hij zijn focus gaan leggen op het uitvoeren van loonwerkzaamheden en de handel in bemestingsproducten. De drive om te blijven groeien en innoveren resulteert in 1999 in de overname van een transportbedrijf met tankauto's. De overname maakte het mogelijk om  verder te specialiseren in de toediening en handel in diverse meststoffen en aanverwante agrarische producten.

 

Ondertussen beschikt EcoService Europe over jarenlange ervaring, vakbekwame medewerkers en een modern machinepark. Onze mensen zorgen samen voor het optimaal uitvoeren van werkzaamheden en het leveren van service, diensten en product aan onze trouwe klantenkring. 

Wat doet EcoService Europe

We zijn in het bezit van een twintigtal vrachtwagens en zijn inzetbaar voor containertransport, kippertransport, tanktransport, en transport met de walking floor. We onderscheiden ons niet alleen in veelzijdigheid maar ook in de kwaliteit van het werk. Kwaliteit garanderen we in ons materiaal, maar nog meer in onze chauffeurs. De chauffeurs zijn vakbekwaam, meedenkend en hebben ervaring als chauffeur door goede scholing. 

Meer informatie

Wilt u meer weten?

bottom of page